Tuoteryhmät

Information

Valmistajat

HUOMIO: VERKKOKAUPPA SULJETTU 5.9.2019 klo 17.00 - 15.9.2019 ASTI. 5.9. klo 17.00 jälkeen tehdyt tilaukset lähtevät liikkeelle 16.9.2019. Pahoittelut asiakkaille haitasta.

Asiakastiedot:

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Asiakastietoja ei käytetä ulkopuoliseen (kolmannen osapuolen) posti- eikä sähköpostimarkkinointiin.

Sivuilla esiintyvät hinnat ja tuotteet:

Elektropapu pidättää oikeuden tarkistaa ja korjata hintoja mahdollisissa selkeissä virhetapauksissa. Kaikki hinnat sisältävät 24% Alv. 

Tuotetiedot:

Elektropapu ei vastaa teknisten tietojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tehdessään tilauksen asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Tuotevirheet:

Kaikki tuotteet toimitamme virheettöminä varastoltamme, jos kuitenkin lähetyksen aikana on tuote saanut vaurioita osakseen - ota heti yhteys postiin/matkahuoltoon ja tee asiasta valitus, sekä ilmoita meille mieluusti kuvien kera. Pyri tarkastamaan paketin kunto jo noutaessasi sitä postista/matkahuollosta jotta voit huomata heti mahdolliset vauriot pakkauksessa.

Tuotteen palautusoikeus:

Tuotteillamme on 14 vrk palautusoikeus, edellyttäen että tuote ja sen mahdollinen sinettipakkaus ovat koskemattomat.

Palautuksesta tulee kuluttajasuojalain mukaisesti AINA ilmoittaa etukäteen ja pyytää peruutus/palautuslupa, pelkkä tuotteen noutamatta jättäminen tai lähettäminen takaisin ei toimi lainmukaisena palautuksena ja voi aiheuttaa lisäkuluja asiakkaalle.

Vuonna 2014 voimaantulleen muutoksen mukaisesti, asiakas vastaa tuotteen palautuskuluista mikäli tuotteessa ei ole vikaa. Takuuongelmissa palautus on ilmaista.  Palautukset tehdään Matkahuollon kautta kysymällä palautusnumero ja ohjeet sähköpostitse pasi.pulkkinen@gmail.com. Ei puhelinkäsittelyjä.


Follow us on Facebook